خادم االشریعه: آماده شرکت در مسابقات قهرمانی جهان نیستم
سارا خادم الشریعه در گفتگوخبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران درباره علت انصراف از شرکت در مسابقات قهرمانی جوانان جهان بیان کرد: مسابقات قهرمانی جهان رویداد بزرگی است که تا مدتی دیگر آغاز می شود و از آنجایی که برترین شطرنج بازان دنیا در این رقابت شرکت می کنند از سطح کیفی بالایی برخوردار است.

وی افزود: آمادگی شرکت در این مسابقه را نداشتم و به دلیل این که در چند وقت گذشته در مسابقات متعددی شرکت کرده بودم تصمیم گرفتم از شرکت در این رقابت ها کناره گیری کنم .

وی ادامه داد: مسابقات قهرمانی جوانان بسیار مهم است و نمی خواستم در این رقابت ها نتایج ضعیفی کسب کنم و انصراف از حضور دراین رقابت ها بهترین تصمیمی بود که گرفتم.

خادم الشریعه گفت: به زودی اردو تیم ملی آغاز می شود وبرنامه های فشرده ای در پیش دارم و امیدوارم در سال های آینده با آمادگی کامل در مسابقات قهرمانی جوانان جهان شرکت کنم.

وی درباره برگزاری هفته اول لیگ برتر شطرنج بیان کرد : لیگ برتر امسال با کیفیت بالایی برگزار شد و برای اولین بار لیگ برتر بانوان وآقایان با هم ادغام شده بود که در عملکرد شطرنج بازان تاثیر به سزایی داشت.

وی درباره ادغام لیگ برتر بانوان و آقایان گفت : ادغام لیگ برتر باعث رقابت بیشتر بین شطرنج بازان شد و بازیکنان تیم ملی هم در بیشتر تیم ها حضور داشتند از این رو فدراسیون در متمرکز کردن لیگ برتر تصمیم درستی گرفت.



انتهای پیام/