90 درصد مرغ سبز و بدون آنتیبیوتیک کشور در استان گیلان تولید می شود.
به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اعلام این خبر گفت: گیلان از تولیدکنندگان برتر مرغ سبز در کشور است و 90 درصد مرغ سبز کشور در این استان تولید می شود.
ایرج بنیادی با اشاره به اینکه تولید مرغ سبز با نظارت دامپزشکی و بدون استفاده از دارو و آنتیبیوتیک انجام میشود، افزود: فرآیند تولیدات دامی و پروتئینی تا زمانی که به دست مصرفکننده برسد کنترل و نظارت میشود.
وی خاطرنشان کرد: تجویز داروها در زمان بیماری دام و طیور و هنگام کشتار آنها با نظر دامپزشک انجام میشود.