اصفهان؛
نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی در اصفهان
به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبر نگاران جوان از اصفهان،در این نمایشگاه بین المللی که تا 15 مرداد ادامه برپا خواهد بود، 93 نماینده و تولید کننده از استان های اصفهان، تهران، خراسان رضوی، مازندران و آذربایجان شرقی و یک مشارکت کننده خارجی از کشور هندوستان حضور دارند.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تمام شرکت های اقماری و زیرمجموعه خود در قالب یک سالن یک هزارمتری حضوری پررنگ در این نمایشگاه دارد.
اصفهان به عنوان مرکز تولید فولاد ایران بیش از 6 درصد فولاد کشور را تولید می کند.
درمراسم گشایش این نمایشگاه مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان طی سخنانی گفت: نمایشگاه ویترینی برای ارائه خدمات، تجهیزات و قطعاتی است که برای صنعت فولاد تولید و بکار برده می شود و تولیدکنندگان این بخش می توانند به معرفی خود و عملکردشان بپردازند.
وی ابراز خرسندی کرد: اکثر موادی که برای صنعت فولاد از خارج وارد می کردیم، هم اکنون قابل تولید در داخل است.
بهرام سبحانی افزود: با تشکیل واحد بومی سازی و استفاده از مهندسی معکوس، صنعتگران داخلی توانایی تولید و ساخت بسیاری از تجهیزات وارداتی را پیدا کرده اند.
وی ادامه داد: تاکنون اتفاق نیافتاده به این نتیجه برسیم که قطعه یا تجهیزات تولید داخل از مورد مشابه خارجی خود کیفیت پایینتری داشته و از تولید آن پشیمان شویم.
وی تاکید کرد: به یک نمایشگاه مجازی برای فولاد اصفهان و کشور نیازداریم که بطور دائمی گویا و نشانگر توانمندی ها، قطعات و تجهیزات این صنعت برای خریداران داخلی و خارجی باشد.
همچنین معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت طی سخنانی در این مراسم از پیش بینی دولت برای تولید 55 میلیون تن فولاد در سال 1404 خبرداد و بر ضرورت کاهش هزینه های تولید و قیمت تمام شده این محصول تاکید کرد .
مهدی کرباسیان افزود: اگر بخواهیم صادرات فولاد داشته باشیم باید قیمت تمام شده قابل رقابت در عرصه جهانی باشد.
وی ادامه داد: در سه ماهه اول امسال نه تنها در حوزه فولاد بیش از یک میلیون تن صادرات انجام شده بلکه هفت میلیارد دلار از صادرات در حوزه معدن و صنایع معدنی حاصل شده است.
کرباسیان اظهار کرد: صادرات یک اصل است زیرا هم باعث حفظ کیفیت و قیمت تمام شده می شود و هم منابع ارزی بهمراه دارد.



انتهای پیام/م