در دیداری در حاشیه نشست آسه‌آن؛
گفتگوی لاوروف و کری در لائوس درباره همکاری نظامی مسکو و واشینگتن
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، و سرگئی لاوروف، همتای روس وی، امروز سه شنبه در حاشیه اجلاس سران مجمع منطقه‌ای آسه‌آن در لائوس دیدار و درباره پیشنهاد آمریکا در خصوص همکاری نزدیکتر نظامی دو کشور در سوریه گفتگو کردند. 

این دومین دیدار جان کری و لاوروف در ماه جاری و مذاکره در خصوص طرح سوریه به شمار می‌رود. در این طرح، جزییات همکاری‌های بیشتر روسیه و آمریکا در زمینه تبادل اطلاعات به منظور هماهنگی حملات هوایی به مواضع گروه تروریستی النصره و خودداری نیروی هوایی سوریه از حمله به مواضع گروه های مخالف (به اصطلاح) میانه رو مورد بررسی قرار می گیرد. 

کری به رغم بدبینی شدید مقامات نظامی و اطلاعاتی آمریکا نسبت به اهداف روسیه ، از این طرح حمایت کرده است.

وزارت خارجه و کاخ سفید می گویند این طرح بهترین فرصت برای محدود کردن جنگ در سوریه است، که هزاران غیرنظامی سوری را به کام مرگ کشانده است.


انتهای پیام/