ارومیه؛
حمایت از تولید کنندگان و مقابله با دلالان در منطقه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، یعقوب مزرعه لی مدیرکل امور مالیاتی استان در این جلسه با بیان اینکه نگاه دستگاه مالیاتی استان به تولید مثبت و حمایت گرانه و سهل گیرانه است بر افزایش تعامل وارتباط مستمر فی ما بین جهت برخورداری هر چه بیشتر واحد های تولیدی مستقر در منطقه آزاد ماکو از مزایا ، معافیت ها و تسهیلات قانونی تاکید کرد و افزود : داشتن مجوز فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد و ارائه به موقع اظهارنامه مالیاتی دو شرط اساسی برخورداری از مزایا و معافیت های قانونی برای فعالان در این مناطق است .

فروزان مدیر عامل منطقه آزاد تجاری- صنعتی ماکو هم در این جلسه با تاکید بر اینکه حمایت ها باید معطوف به کسانی باشدکه با تولید واقعی باعث ایجاد شغل می شوند،گفت : باید با این حمایت ها وکمک ها باعث جذب سرمایه گذار خارجی شده و جلوی فعالیت های قاچاق و دلالی را بگیریم.

هماهنگی جهت اطلاع رسانی به شرکت های مستقر در منطقه آزاد ماکو در زمینه انجام تکالیف قانونی از جمله تسلیم اطلاعات خرید و فروش فصلی توسط مشمولان، ارائه لیست حقوق جهت برخورداری از معافیت ها و مزایا،حل مشکل صدور فاکتورهای صوری و اطلاع رسانی در خصوص برخورد مجرمانه با این فاکتورها در قانون جدید اصلاحی و هماهنگی برای برگزاری دوره ها و کلاس های آموزشی مالیاتی برای فعالان اقتصادی منطقه آزاد ماکو از جمله مواردی بودکه در این جلسه مورد اشاره و تاکید قرار گرفت .

انتهای پیام/س