زنجان؛
افتتاح اولین مرکز تخصصی مشاوره خانواده در زنجان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛مدیر کل بهزیستی استان زنجان قیداری روز یکشنبه در مراسم افتتاح این مرکز تخصصی افزود: سازمان بهزیستی با ایجاد مراکز مشاوره و با بهره گیری از مشاوران برتر و زبده درصدد کاهش مسائل و مشکلات مراجعه کنندگان است.

محمدی قیداری اظهار کرد: در گذشته برای فارغ التحصیلان رشته روانشناسی با مدرک لیسانس جهت راه اندازی مراکز مشاوره مجوز صادر می شد که این رویه دیگر اعمال نمی شود و امروز کارشناسان ارشد این رشته نیز با مصاحبه و بیشتر در مقطع دکترا به کار گرفته می شوند.

محمدی، راه اندازی مراکز مشاوره خانواده را از نیازهای کنونی جامعه و این استان عنوان کرد و افزود: اعتماد سازی مردم به این نوع مراکز می تواند در پیشگیری از وقوع مسائل اجتماعی نقش بسزایی دارد.

وی بیان کرد: آمارها نشان می دهد سال گذشته در این استان از هر 6.2 ازدواج یک مورد و امسال از هر 4.8 ازدواج یک مورد منجر به طلاق می شود که به نظر می رسد ارائه مشاوره های لازم می تواند از بروز واقعه طلاق و آسیب های اجتماعی پس از آن جلوگیری کند.

انتهای پیام/ش