اهواز؛
تجهیز سیستم ایمنی پتروشیمی ها به مدرن ترین امکانات
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حیدر بهمنی اظهار کرد: در همان لحظه ای که حادثه آتش سوزی اتفاق افتاد فرماندار ماهشهر و استاندار با من تماس گرفته و وزیر نفت نیز دستور داد در منطقه حضور پیدا کنم.

وی با بیان اینکه حادثه پتروشیمی ماهشهر فاجعه ای بود که اگر به دقت پیگیری و کنترل نمی شد ممکن بود جبران ناپذیر شود افزود: تجبره های این موضوعات را در جنگ تحمیلی زیاد داشته ایم و در همان ابتدای کار احساس شد که واقعا هیچ نیازی به نیروی کمک خارجی نیست.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد:  تعداد عظیمی از آتش نشانان، کارشناسان ایمنی کلیه مناطق نفتخیز جنوب از گچساران، آغاجاری و همه استان در محل حادثه بسیج شدند. مطمئن بودیم با این مجموعه و تجربیاتی که موجود بوداتفاق ناگوارتر هرگز رخ نخواهد داد.

بهمنی بیان داشت: علت حادثه که مشخص بود، نیروها در حال تعمیر پمپ ها بوده اند که متأسفانه نشتی صورت گرفته و به برج تقطیر و بعد هم به مخزن سرایت پیدا کرده است.

انتهای پیام/گ