بجنورد؛
لغو پرواز تهران- بجنورد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مدیر روابط عمومی فرودگاه بین المللی بجنورد گفت: وضعیت نامناسب جوی،کاهش ارتفاع ابر و در نتیجه کاهش سطح دید، موجب فرود نیامدن پرواز شرکت ماهان تهران در فرودگاه بجنورد شد.

فرشاد ساکنی گفت: این پرواز تا آسمان بجنورد هم انجام شده بود ولی به دلیل تشخیص خلبان این فرود انجام نشد.

وی همچنین با بیان اینکه این فرود باید در زمان 8:30 انجام می شد ،گفت: با لغو این پرواز مسافران مسیر بجنورد - تهران نیز که برای امروز بلیت داشتند از سفر هوایی خود بازماندند.

ساکنی تعداد پروازهای این فرودگاه در هر هفته را هفت پرواز به مقصد تهران عنوان و بیان کرد: پروازها از بجنورد مرکز استان خراسان شمالی در تمامی روزها به جزء پنجشنبه انجام می شود و در روز چهارشنبه نیز دو پرواز صورت می گیرد.

انتهای پیام/آ