قزوین؛
توزیع بیش از یک هزار و 600 تن گوشت قرمزسالم در بازار
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت : به مصرف‌کنندگان این اطمینان داده می‌شود در صورت تأمین گوشت قرمز واجد مهر و برچسب دامپزشکی از واحدهای مجاز، خطری مصرف‌کنندگان را تهدید نخواهد کرد.

سید بهمن نقیبی افزود : گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاه‌های دام این استان با هدف کاهش PH گوشت و غیر فعال شدن ویروس عامل بیماری تب کریمه – کنگو به مدت 24 ساعت در سردخانه‌های کشتارگاه‌ها نگهداری می شود.

وی اضافه کرد :  همچنین در این مدت  18 تن گوشت غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان به عموم مردم توصیه کرد که از ذبح دام در محیطی خارج از کشتارگاه خودداری کنند و در صورت الزام کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های منتقله از دام، گوشت قرمز را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
انتهای پیام/