برداشت میوه گرمسیری چیکو از 126هکتار باغ های هرمزگان آغاز شد.

به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ، صد تن چیکو برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.
مسعود گرگیج افزود: نبود صنایع تبدیلی در استان، خشکسالی و بازاریابی از مشکلات افزایش تولید این میوه گرمسیری است.
وی گفت: محصول تولید شده در بازارهای داخلی استان هرمزگان به فروش می رسد.
میوه چیکو پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، و گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است.
برداشت محصول تا اوایل شهریور ادامه دارد .
انتهای پیام/ر