اجرای طرح کاداستر در 40 هزار هکتار اراضی کهگیلویه و بویراحمد
 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛الیاس تاج‌الدینی اظهار کرد: بیشترین چالش‌هایی را که در استان داریم مربوط به حفظ کاربری اراضی کشاورزی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد است.
 
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین از دیگر وظایف ما یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و توسعه اراضی و ساماندهی و تعیین تکلیف این اراضی است.
 
وی تصریح کرد: از چالش‌های مهم تداخل اراضی ملی و دولتی و زمین‌های کشاورزی و اختلاف‌های مالکیتی است.
 
تاج‌الدینی گفت: برای نمونه در سال گذشته 28 پلاک دارای تداخل را در سطح استان شناسنامه‌دار کردیم که به میزان 4 هزار و 300 هکتار مساحت تداخل بود.
 
وی افزود: برای این که در استان تغییر کاربری اراضی نداشته باشیم و برای کم کردن این مشکل سه اکیپ گشت را در 6 شهرستان استان فعال کردیم.
 
این مسؤول در جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در این گشت‌ها یک نفر کادر نیروی انتظامی و همچنین کارشناسانی حضور دارند که در محل حاضر شده و گزارش می‌دهند و اقدام به توقف عملیات و یا اخطار و تشکیل پرونده می‌کنند.
 
وی راه‌اندازی سامانه گویای 131 در استان را از دیگر اقدامات برشمرد و گفت: با استفاده از این سامانه می‌توان در هر کجای استان که چنین تخلفاتی روی دهد آن را گزارش داد.
 
تاج‌الدینی همچنین در ادامه از اجرای طرح کاداستر در استان خبر داد و گفت: از چالش‌های دیگر عدم اجرای طرح کاداستر است که به دلیل در دسترس نبودن اطلاعات، مشکلات زیادی برای برنامه‌ریزی و الگوی کشت داشتیم.
 
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه گفت: در سال گذشته طرح پایلوت اجرای کاداستر را در استان داشتیم که در مرحله نهایی قرار دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری به میزان 40 هزار هکتار را در استان برای اجرای طرح کاداستر با مشاور قرارداد بسته‌ایم.
 
انتهای پیام/ف - س