ساری،
تولید 40 تن گوشت قرمز و سفید در روز

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازساری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود با بیان اینکه در ماه رمضان مصرف پروتئین از جمله گوشت قرمز و سفید به مراتب افزایش می ‌یابد، گفت: در این شهرستان روزانه 5 تن گوشت قرمز و 35 تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف می‌ شود.

سیدشبر موسوی افزود: میاندورود دارای 121 هزار رأس واحد دامی و 81 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت یک‌ میلیون و 200 هزار قطعه در هر دوره است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود به پیشگیری از بروز و شیوع بیماری تب برفکی در این شهرستان تأکید کرد و گفت: بیش از 300 دوز واکسن این بیماری تهیه شده و به دام ‌های روستاهای زیرپوشش مانند جناسم، ورکلا و سورک با هماهنگی و همکاری امور دام، مدیریت جهاد کشاورزی و اکیپ دامپزشکی تزریق شده است.

انتهای پیام/