اردبیل؛
خرید گندم در استان اردبیل از مرز 300 هزار تن گذشت

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی با بیان اینکه مشکلی در خرید گندم از کشاورزان وجود ندارد گفت: میزان خرید گندم در این استان از مرز 300 هزار تن گذشت.

وی افزود: 73 هزار هکتار از اراضی آبی و 247 هزار هکتار از اراضی دیم استان در سال گذشته زیر کشت گندم رفته بود و به رغم خشکسالی سال های گذشته امسال در کنار جدیت و تلاش های مجموعه کشاورزان و کارشناسان از میزان و پراکنش مناسب بارندگی برخوردار بودیم.

سروی گفت: با توجه به فعالیت موثر در شبکه های نظارت و پیش آگاهی در زمینه جلوگیری ازخسارت علف های هرز و بیماری و آفات گندم به ویژه زنگ زرد و فوزاریوم خوشه محصولات برداشت شده از لحاظ ارزش غذایی کیفیت مطلوبی دارند.

وی اظهار کرد: امسال پیش بینی می شود بیش از 695 هزار تن گندم در استان تولید شود و 72 مرکز خرید و ترانزیت بتوانند بیش از نیم میلیون تن گندم خریداری کنند.

انتهای پیام/ح