اهواز؛
پرداخت کل مطالبات ذرتکاران خوزستان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: تمام طلب ذرتکاران استان که ذرت آن‌ها در بورس به فروش رسیده بود، پرداخت شد و هیچ ذرتکاری در خوزستان بابت به فروش رسیدن ذرت خود در بورس از دولت طلبکار نیست.

محمد قاسمی نژاداظهار کرد: سال گذشته ذرت کشاورزان خوزستان به عنوان بایلوت از طریق بورس و با قیمت تضمینی به فروش رسید که قرار شد مابه التفاوت قیمت خرید تضمینی دولت و بورس پس از فروش توسط دولت ‌پرداخت شود.

 وی افزود: مبلغ ما به التفاوت قابل پرداخت به کشاورزان استان حدود 60 میلیارد تومان بود که در دو مرحله به کشاورزان پرداخت شده است.

قاسمی نژاد تصریح کرد: در مرحله اول حدود یک ماه گذشته بخشی از این بدهی به ذرتکاران پرداخت شد و در قالب مرحله دوم نیز که چند روز گذشته بود، همه بدهی دولت به کشاورزان پرداخت و تسویه شد.

وی گفت: در سال آینده محصول ذرت و جو تولیدی کل کشور در بورس عرضه خواهد شد زیرا فروش ذرت و پرداخت وجوه آن در استان با توجه به این‌که در بورس انجام شد، با مشکلات بسیار کمتری همراه بود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 260 هزار تن ذرت توسط کشاورزان خوزستان در بورس عرضه شد.

انتهاي پیام/و