کرمانشاه؛
ذبح غیرمجاز مرغ سلامت افراد به خطر می اندازد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا امیری با اشاره به بالارفتن مصرف گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان، افزود: گوشت مرغ یکی از سالم ترین انواع پروتئین های حیوانی است که امروزه به شکل گسترده در سطح جوامع شهری و روستایی به مصرف می رسد

وی با بیان اینکه دامپزشکان شاغل در کشتارگاه ها قبل و بعد از کشتاربر سلامت مرغ زنده، لاشه و آلایش خوراکی نظارت می کنند، گفت: روحانیون ناظر شرعی نیز بر تمام مراحل ذبخ شرعی مرغ نظارت کامل دارند.

امیری ادامه داد: با توجه به نظارت های صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی لاشه و فراورده های غیر بهداشتی، ضبط و از چرخه مصرف خارج و امحاء می شوند.


به گفته این مقام مسئول، ایجاد آلودگی های زیست محیطی، تجمع حشرات و حیوانات موذی،رشد آلودگی های ثانویه در لاشه و بقایای به جا مانده از ذبح مرغ و احتمال انتقال آلودگی های مختلف از طریق فرد ذبح کننده به لاشه مرغ از خطرات ناشی از ذبح غیرمجاز مرغ است.

انتهای پیام/پ