ماه رمضان که فرا میرسد، افطار وقت مناسبی برای دید و بازدیدهایی است که گاهی تنها یک بار در سال در محیطی خارج از کار یا منزل رخ میدهد.
به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جدول زیر نشان میدهد که افطار و شام در رستورانها و هتلهای مجلل شهر برای هر نفر چقدر تمام میشود و کدام به صرفهتر است.
تنوع منویی و خدمات باعث شد برای مقایسه قیمتها، منو برخی از این رستورانها و هتلها، به سه بخش ویژه افطار، غذاهای اصلی و دیگر اقلام (نوشیدنی، دسر، میوه، سالاد، اردور و ...) تقسیم شود.
اطلاعات براساس آن چه در وب سایت رسمی این رستورانها و هتل ها آمده جمعآوری شده و بالاترین قیمت منو، با توجه به منوهای متفاوت برخی از رستورانها انتخاب شده است. جدول زیر میتواند مقایسهای باشد برای آنها که انتخابشان یک افطار و شام لوکس است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/