مدير نظارت بر مواد غذايي و محصولات آرایشی و بهداشتي دانشگاه از ورزشكاران خواست توصيههاي تغذيهاي در ماه رمضان را جدي بگيرند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛محمد كاظمزاده با اشاره به دغدغه ورزشكاران در خصوص تغذيه در ماه مبارك رمضان گفت: توصیه میشود ورزشكاران، تمرین و مسابقههاي ورزشی را حداقل دو یا سه ساعت پس از افطار انجام دهند.
وی افزود: انجام تمرین و یا مسابقه در کمتر از زمان ياد شده باعث کاهش توان فیزیکی و ایجاد ناراحتیهای گوارشی مختلف میشود.
كاظمزاده، کمآبی و تشنگی را از مشکلات ورزشکاران بيان كرد و گفت: ورزشکاران باید در فاصله افطار تا سحر از آب، آبمیوه و مایعات مناسب به میزان کافی استفاده کنند.
وي اظهار کرد: استفاده از میوهها نیز میتواند تا حدودی آب مورد نیاز بدن را تأمین کند؛ به اين منظور توصیه میشود از انجام تمرینهاي ورزشی شدید در فاصله سحر تا افطار و بلافاصله پس از افطار پرهیز شود.
مدير نظارت بر مواد غذايي و محصولات آرایشی و بهداشتي دانشگاه به محدود کردن استفاده از نمک، غذاهای سرخ شده و شیرینیها با شکر زیاد در تغذیه ورزشکاران اشاره كرد و افزود: ورزشكاران بايد از مصرف اين نوع مواد غذايي بشدت پرهيز کنند و از میوههای خشکشده، مغزها، دانهها، خرما و کشمش استفاده شود.
وي با تأكيد بر مصرف چهار گروه اصلی نان، غلات، میوه و سبزی، گوشت و لبنیات در وعدههاي سحر، افطار و شام تصريح كرد: غذاهای پر پروتئین باعث از دست دادن آب بیشتری در هنگام روزهداری میشود و پروتئینها باید به اندازه نیاز مصرف شوند.
دكتر كاظمزاده افزود: استفاده از نانهای سبوسدار و کامل، برنج، عدس یا لوبیاپلو در وعده سحری در جلوگیری از کاهش گرسنگی و افت قند خون موثر است.
انتهای پیام/ د