کرمانشاه؛
خیار چنبر میوه ای که گرمای بدن را کاهش می دهد
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ طبع خیار چنبر سرد و تر می باشد و بیشتر در فصل تابستان کشت می شود خیار چنبر از نظر املاح از خیار معمولی غنی تر بوده و تخم آن مفید تر است .
 تنها مشکلی که این میوه دارد اینکه دیر هضم بوده و در بعضی ها تولید نفخ می کند.

این میوه برای  التهاب کبد و معده بعد از غذا میل شود و برای  افرادی که یرقان دارند بعد از غذا میل کنند همچنین فشار خون را پایین می آورد و ضدصفرا است.


انتهای پیام/پ