معاون اول رئیس‌جمهور:
46 طرح تولیدی و زیربنایی در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
مسئولان اخلا‌گر در اجرای اقتصاد مقاومتی باید مسئولیت خود را کنار بگذارندبه گزارش حوزه  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  "اسحاق جهانگیری" معاون اول رئیس‌جمهور در نشستی با سردار "عبادالله عبداللهی" فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با موضوع بررسی برنامه‌ها و اقدامات این قرارگاه در زمینه اقتصاد مقاومتی، ضمن دستور بر رفع موانع اداری و مالی، گفت: اگر مسئولی در هر دستگاه اعم از اجرایی یا بانکی بخواهد در این مسیر مانع‌تراشی کند به معنای اخلال در اجرای اقتصاد مقاومتی است و باید مسئولیت خود را به دیگری واگذار کند.

وی اظهار امیداوری کرد با همت قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در سال جاری و اوایل سال آینده 46 طرح تولیدی و زیربنایی به بهره‌برداری برسد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده توسط قرارگاه و نیز پروژه‌های در دست اجرا که قابلیت اجرایی شدن در سال جاری را دارند، ارائه کرد.

انتهای پیام/