حذف تاثیر نمره مردودی در مقطع دکتری دانشگاه تهران
حسین حسینی معاون آموزشی دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: طبق آیین نامه نمره مردودی در معدل کل دانشجویان در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری بی اثر شد.

وی ادامه داد: بر اساس این قانون اگر  دانشجویی موفق به کسب نمره قبولی در درسی نشود یا نمره قبولی نگیرد چنانچه یک بار دیگر درس مذکور را بگذراند و موفق به کسب نمره قبولی شود، نمره مردودی در کارنامه این دانشجو درج می‌شود اما در معدل کل محاسبه نخواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه تهران گفت: طبق آیین‌نامه‌های قبلی، جبران معدل برای دانشجویان، مخصوصا دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و دانشجویان دکتری بسیار دشوار بود اما بر اساس این  آیین‌نامه‌های جدید جبران معدل، تسهیل شده است. باید توجه داشت که نمره صفر هم جز نمره های مردودی محسوب می‌شود و در معدل کل بی اثر است.

حسینی یادآورشد: نمره مردودی در معدل کل دانشجویان مقاطع کارشناسی بی اثر است و برای ورودی های 93 به بعد و دانشجویان مقطع ارشد و ورودی های 94 بی تاثیر است.

گفتنی است؛ این طرح برای مقاطع دکتری ورودی 95 اجرا می شود.

انتهای پیام /