قزوین؛
ترافيک نيمه سنگين و روان در راه های استان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران ، از قزوین ؛به گفته سرهنگ بهرام زينلي ،  باند شمالي آزاد راه قزوين – کرج ، قزوين – رشت و قزوين – زنجان از ساعت اوليه صبح امروز داراي ترافيک سنگين و روان  است.

وی اضافه کرد :  عبور تريلي و کاميون به غير از خودروهاي حامل مواد فاسد شدني و سوخت در جاده قديم قزوين – رشت از ساعت 12 ظهر امروز تا ساعت 24 ممنوع شد.

رئيس پليس راه استان گفت :  با توجه به حرکت کاروان هاي زائران مرقد مطهر امام راحل به سمت تهران از بعد ظهر امروز ،  ترافيک سنگين در باند جنوبی  آزاد راه قزوين – کرج  خواهيم داشت.

وی به رانندگان توصيه کرد: مقررات راهنمايی ورانندگی را جدی  و ضمن توجه کافي به جلو  و رعايت فاصله طولي از تغيير مسير  و ترمز هاي ناگهاني جددا خودداري و رانندگان و کليه سرنشينان در طول سفر کمربندي ايمني خود  را ببندند.
انتهای پیام/