اهواز،
کاهش 6 درجه‌ای دمای هوای خوزستان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کوروش بهادري  با توجه به برقراري امواج پايدار جوي بر آسمان خوزستان گفت :   تا پايان هفته شاهد جوي نسبتا پايدار در بيشتر نقاط استان خوزستان هستيم.

 وي افزود: موضوع قابل توجه، کاهش دماي استان در شبانه‌روز گذشته بوده است بطوريکه از ديروز شاهد بوديم که دماي خوزستان حدود 6 درجه کاهش داشته است؛ به عنوان نمونه بيشينه دماي اهواز در روز گذشته 37 درجه و روز قبل از آن 44 درجه سانتي‌گراد بوده است.

مديرکل هواشناسي خوزستان ادامه داد: اين وضعيت تا پايان هفته ادامه خواهد داشت.

 وي با اشاره به پيش‌بيني وزش باد شديد در خليج فارس  و اينکه  طي امروز و فردا خليج فارس به شدت مواج خواهد بود که مراتب آن در اطلاعيه و اخطاريه‌هايي اعلام شده است گفت : در اين شرايط به ويژه به شناورهاي حاضر در خليج فارس توصيه مي‌شود که حتما تمهيدات لازم را به کار ببرند و همچنين توصيه اکيد مي‌شود که از درياروي لنج‌هاي کوچک جلوگيري شود.

 مديرکل هواشناسي خوزستان عنوان کرد: فعلا  وقوع گرد و خاک  براي استان پيش‌بيني نمي‌شود.

 وي افزود: در شبانه‌روز گذشته بهبهان با 40 درجه و دهدز با 15 درجه سانتي‌گراد به ترتيب گرم‌ترين و خنک‌ترين نقاط استان گزارش شدند. تغييرات دماي هواي شهر اهواز نيز بين 16 تا 37 درجه سانتي‌گراد در نوسان خواهد بود.


انتهای پیام/ح