اراک؛
رهایی از دام شیطان با اقامه نماز
 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از اراک ، فراهانی افزود: قلب مؤمن توسط نماز روشن و نورانی می‌شود و باید این روشنایی در بین نسل‌های جوان تجلی پیدا کند.
وی ادامه داد : انجام فریضه‌ی نماز امری خداپسندانه و واجب است و نباید در بجا آوردن آن کوتاهی اعمال شود لذا با تشویق جوانان جهت اقامه‌ی نماز در محیط ‌ها و مراکز آموزشی از قبیل مدارس و دانشگاه‌ها می‌توان فرهنگ نماز را در جامعه گسترش داد.
فراهانی با بیان اینکه استفاده از ظرفیتهای گروه های مردمی در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز است گفت: امیدواریم با استفاده از این گروه ها شاهد روزی باشیم که مردم جامعه همانند ایام تاسوعا و عاشورای امام حسین «ع» خود جوش برای اقامه فریضه نماز اول وقت تلاش و در صفوف نمازهای جماعت حضور فعال داشته باشند .
انتهای پیام / ف