کرمانشاه؛
فواید مصرف گوجه سبز
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شیر مستی کارشناس تغذیه می گوید گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.

وی افزود : گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.

این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد.

اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

و همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.


انتهای پیام/پ