فروش گوشت انسان به جای کنسرو تن ماهی+ عکس
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ برخی شواهد نشان داده چین به جای گوشت گاو و گوساله کنسروهایی حاوی گوشت انسان به زامبیا صادر می‌کند. جمهوری زامبیا کشوری واقع در مرکز، متمایل به جنوب آفریقا است. چین از برخی منابع طبیعی موجود در این کشور استفاده می‌کند و نگران است که این خبر رابطه بین این دو کشور را به چالش بکشد.

برخی دیگر از منابع مدعی شده‌اند که بیشتر کنسروهای گوشتی صادرشده از کشور چین تاریخ انقضای معتبری ندارند و بسیاری از محصولات این کشور پس از صادر شدن از تاریخ مصرف آن ها گذشته است.

فروش گوشت انسان به جای کنسرو تن ماهی+ عکس

بعد از انتشار چنین خبرهایی کشور زامبیا به طور جدی این موضوع را پیگیری کرد.

گفتنی است؛ کشور چین چنین موضوعی را بی پایه و اساس و روشی برای بدنام کردن کشور خود می‌داند و به منتشرکنندگان و ترویج‌دهندگان چنین خبرهایی ابراز نارضایتی و شکایت کرده، با این حال بررسی‌ها همچنان ادامه دارد تا صحت موضوع بررسی شود.

منبع: Medical Daily

انتهای پیام/