پیشرفته ترین کشورهای دنیا از لحاظ فناوری کدامند؟
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از واژه کشورهای توسعه یافته برای توصیف کشورهایی استفاده می‌شود که بر اساس معیارهایی به توسعه دست یافت اند. تعیین مصداق برای معیار یه توسعه یافتگی همواره مورد بحث بوده‌است، اما به طور کلی معیارهای اقتصادی معمولا شاخص اصلی کشورهای توسعه یافته بوده‌است. برای مثال، میزان سرانه درامد یکی از مهمترین معیارها است، و بنابراین، کشورهایی که دارای نرخ تولید ناخالص داخلی بالایی هستند، توسعه یافته محسوب می‌شوند.معیار مهم اقتصادی دیگر، میزان صنعتی بودن کشور است. برخی از این کشورها علاوه بر پیشرفت در این زمینه از نظر فناوری و تکنولوژی هم پیشرفت زیادی داشته اند. لیست زیر شامل پیشرفته ترین کشورهای دنیا در زمینه فناوری است:

پیشرفته ترین کشورهای دنیا از لحاظ فناوری کدامند؟

1.
 ژاپن پیشرفته‌ترین کشور دنیاست. آنها مثلا دستگاهی با نام Dimensional Elevator ساخته‌اند که می‌تواند شما را تنها در عرض چند ثانیه به هر طبقه‌ای از ساختمان که می‌خواهید ببرد. از نظر فن‌آوری استفاده شده در سلاح، آنها اسلحه لیزری را ساخته که اشعه آن در هوا جریان پیدا می‌کند. در زمینه وسایل الکترونیکی هم می‌توان ژاپن را با قاطعیت تمام یک غول تمام عیار دانست.

2.  ایالات متحده امریکا در برخی از زمینه‌های فن‌آوری جز بهترین‌هاست. همین اینترنتی که استفاده می‌کنیم ساخته آمریکایی‌هاست. کالیفرنیا و فرمانت جز سریعترین شهرها از نظر سرعت اینترنت هستند. دفاتر مرکزی شرکتهای بزرگی چون اینتل، گوگل، دل، AMD و غیره در این کشور واقع شده است و این کشور در زمینه علوم هوا فضا یک قدرت تمام عیار است. 

3.  هند در زمینه توسعه نرم‌افزاری خیلی سریع رشد کرده است و بیشتر نرم‌افزارهای مورد نیاز فن‌آوری از هند می‌آید. شهر بانگالوره خانه توسعه دهندگان نرم‌افزار است. هند در تمامی زمینه‌های فن‌آوری در حال پیشرفت است، زمینه‌هایی چون علوم پزشکی، علوم مرتبط به جهان، و علوم جنگی. اولین دانشگاه در دنیا که تمام موضوعات و رشته‌های فن‌آوری و علوم را تدریس می‌کند در هند تاسیس شده است.

4.  کره جنوبی با ساخت روبات، هواپیما، قطار، خودرو و تهویه کننده‌های هوا خود را در میان فهرست پیشرفته‌ترین کشورها قرار داده است. کره با وجود برندهایی مثل ال‌جی و سامسونگ، منتظر یک فرصت استثنایی است تا جایگاه ژاپن را به عنوان پیشرفته‌ترین کشور دنیا از آن خود کند.

5.  آلمان پیشرفته‌ترین کشور دنیا در زمان جنگ جهانی دوم بود و در حال حاضر هم بین 9 کشور پیشرفته دنیا قرار گرفته است. اگر می‌خواهید مراکز فن‌آوری این کشور را ببینید، به شهرهای برلین، مونیخ و فرانکفورت سر بزنید. مثال بارز دیگر از پیشرفته بودن این کشور، ورزشگاه المپیک واقع در برلین است. 

6.  چین تقریبا عامل شگفتی تمام کشورها شده، آنهم با پیشرفت بسیار زیادی که در زمینه فن‌آوری از خود نشان داده است. این کشور قصد دارد تا سال 2020 به قدرت برتر بعدی دنیا تبدیل شود. هر کشوری تکنولوژی ویژه خود را دارد که در آن بهترین است. مثلا آلمان در زمینه خودروسازی، ژاپن در زمینه ساخت وسایل الکترونیکی و بازی، آمریکا در تولید اسلحه و چین هم در ساخت برخی از دستگاه‌های مهم مثل قطب‌نما و باروت که هنوز هم در بسیاری از زمینه‌های علمی استفاده می‌شود. البته نام چین یادآور کپی بی عیب و نقص از فن‌آوری‌های روز دنیا نیز است.

7.  کانادا از نظر فن‌آوری جز کشورهای پیشرفته است. آنها دستگاه‌های پرداخت بیسیم را ساختند و با اینکه هنوز در کارتهای اعتباری‌اشان چیپست وجود ندارد. اگر نگاهی به شرکتهای آمریکایی بیاندازید می‌بینید که اکثر آنها را کانادایی‌ها می‌گردانند و در ناسا هم فعالیت دارند. کانادایی‌ها ید طولایی در زمینه تولید فن‌آروی‌های نوین دارند.

8.  انگلیس سومین تولید کننده مقالات علمی در دنیاست. بعلاوه دانشمندانی دارد که این کشور را به سمت انقلاب علمی و صنعتی هدایت می‌کنند. انگلیس خیلی بیشتر از دیگر کشورهای دنیا به تولید تکنولوژی روز می‌پردازد و مصرف خیلی پایینی دارد.

9. روسیه یکی از آن کشورهایی است که در زمینه تولید ماشینهای سنگین سریعا رو به رشد است. به همین دلیل هم آنها را در این حوزه Big Daddy می‌نامند. روسیه دارای پیشرفته‌ترین سیستم دفاعی در دنیاست و به همین دلیل هم است که بیشتر کشورهای دنیا اسلحه‌های خود را از این کشور می‌خرند. غیر از مسائل دفاعی و جنگی، روسیه در زمینه هوا و فضا نیز بسیار فعال است. تمرکز اصلی روسها را می‌توان بر روی ساختن بهترین اسلحه‌ها توسط بهترین مهندسان دانست.




انتهای پیام/