بجنورد؛
افزایش خطر بروز بیماری های قلبی عروقی با مصرف نمک زیاد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، مسئول بهبود تعذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت :مصرف غذاهای فیبردار نظیر حبوبات، سبزی و میوه، جو و سبوس برای مبتلایان به دیابت و پیشگیری از دیابت در افراد عادی بسیار تاثیر گذار است.

نسرین علیزاده افزود:مبتلایان به دیابت باید از مصرف حجم زیاد مواد غذایی در یک وعده بپرهیزند و لبنیات کم چرب جایگزین لبنیات بسیار چرب کنند.

وی گفت: زیاده روی در مصرف قندهای ساده برای همه افراد ممنوع و مضر و با عواقب جبران ناپذیری همراه است.

انتهای پیام/آ