زاهدان؛
افتتاح 75 پروژه بسیج سازندگی در سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ سردار محمد مارانی در مراسم گرامیداشت سالروز بسیج سازندگی و تجلیل از فعالان اقتصاد مقاومتی و خادمین جهادی نوروزی 95  ، افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران افتخار این را دارد که به عنوان یار و یاور نظام در همه زمینه‌های امنیتی، دفاعی، اقتصادی و فرهنگی کمک کننده باشد.
وی ادامه داد: در سال 94 قرارگاه قدس جنوب شرق و سپاه سلمان در کنار هم قریب به 3 هزار پروژه در سطح استان را افتتاح کردند که بخشی از این خدمات را سپاه سلمان و رده‌های شهرستانی و بخشی را مهندسی قرارگاه قدس و یگان‌های زیرمجموعه انجام دادند.
مارانی از افتتاح 75 پروژه بسیج سازندگی در عرصه اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: فردا قرارگاه قدس جنوب شرق کشور 180 پروژه مردم یاری را افتتاح خواهد کرد.
فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق کشور تصریح کرد: ساخت خانه عالم، مسجد، سرویس بهداشتی و مدرسه بخشی از عرصه‌های این پروژه هاست که این اقدامات کمک بزرگی به دولت و نظام است.
انتهای پیام/س