قم؛
جشنواره حدیثی ثقه الاسلام کلینی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ تاکنون ۴۴۰ طلبه به جشنواره ثقه الاسلام کلینی آثار ارسال کردند که از این تعداد ۱۴۰ نفر خواهر و ۳۳۰ نفر برادر بوده‌اند.

رئیس مرکز تخصصی علوم حدیث حوزه بیان کرد: آثار ارسالی در چهار مرحله مورد ارزیابی و پالایش قرار گرفتند و در ۹ قالب قرار گرفتند.

حجت الاسلام عباسی  عنوان کرد: در این جشنواره از صاحبان ۲۵ اثر نمونه تقدیر و تجلیل می‌شود

وی  افزود: همچنین از حدیث پژوه حقوقی و حقیقی در این جشنواره تجلیل می‌شود و در این دوره آیت الله ری شهری و مرکز نور مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

حجت الاسلام عباسی ابراز کرد: از تعداد آثار ارسال شده ۲۹۹ اثر از استان قم و بیشترین اثر به ترتیب به استان کرمان با ۳۲ اثر و خراسان با ۱۹ اثر اختصاص دارد.

سردبیر مجله حدیث حوزه اظهار کرد: تاکنون یازده شماره از مجله حدیث حوزه منتشر شده و در آن ۸۷ مقاله در موضوعات مختلف چاب شده است.

انتهای پیام/ج