کرمانشاه؛
چاقوهای سنتی استان کرمانشاه برند می شوند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یاسر مرادی گفت: با به‌کارگیری این استاندارد ضمن افزایش کیفیت این محصول در جهت برند سازی و ارتقای سطح تولیدات این قبیل محصولات بتوانیم علاوه بر زنده نگه‌داشتن سنت نیاکان خود در جهت حفظ اشتغال و ایجاد تقاضابرای تولید این محصول در این حوزه نیز گام برداریم.

وی افزود: اخذ پروانه استاندارد تشویقی برای چاقوی سنتی کرند غرب می‌تواند علاوه بر اثبات این موضوع که چاقوی ساخته‌شده در این منطقه نسبت به سایر تولیدات مشابه ساخته‌شده در استان های دیگر در سطح کشور از کیفیت بالائی برخوردار است، باعث ایجاد رونق در کسب و کار مردمان سخت کوش منطقه دالاهو شود.


انتهای پیام/پ