مشهد و نيشابور جزو شهرهاي برتر گردشگري كشور
مشهد و نيشابور جزو شهرهاي برتر گردشگري كشوربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی زارع صفت در نهمين نشست ستاد مركزي هماهنگي خدمات سفر نوروز گفت :امسال با توجه به شرایط پسابرجام و ضرورت جذب گردشگران داخلی و خارجی به عنوان یکی از منابع پایدار درآمدی پایدار برای کشور و شهرهای مختلف، رقابت برترین شهرهای گردشگر پذیر ایران موجی از تلاش ها را بوجود آورد که در نهایت هفت شهر برتر گردشگری کشور برگزیده شدند.
وی گفت : مشهد و نيشابور به عنوان دو شهر از هفت شهر برتر گردشگري انتخاب و در كنار شهرهايي مانند اصفهان، ساري، خرم آباد، مريوان و رامسر به عنوان شهرهاي برتر گردشگري ايران در تعطيلات نوروز 1395 معرفي شده اند.

مديركل ميراث فرهنگی، صنايع دستی گردشگری خراسان رضوی با اشاره به شاخص های این شهرها افزود:کیفیت اطلاع رسانی به گردشگران در ورودی شهرها ، برگزاری برنامه های فرهنگی هنری به مناسبت نوروز در سطح شهرها ، کیفیت و سطح خدمات عمومی شهری، میزان کاهش تصادف ها درون شهری نسبت به سال گذشته ، نحوه نظارت بر خدمات سفر و رسیدگی به شکایت ها ، میزان اقامت مسافران و گردشگران در مراکز اقامتی شهرها ، مدیریت امور شهری ، تردد ، اقامت و پذیرایی از مسافران شاخص ارزیابی و انتخاب شهرهای برتر گردشگری بوده است.

انتهای پیام//