بجنورد؛
خسارت 200میلیون ریالی سیل به راه های راز و جرگلان
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، رئیس راه و شهرسازی شهرستان راز و جرگلان گفت: بارش های رگباری موجب جاری شدن سیل در این شهرستان شد که این امر رسوب گذاری در برخی مسیرهای ارتباطی شهرستان راز و جرگلان را به دنبال داشت.

علی گلشنی مقدم افزود: بارش باران و جریان سیل جمعه شب موجب تخریب و رسوب گذاری 25 کیلومتر از راه های مسیر دوراهی راز - غلامان شده که خسارت 50میلیون ریالی را در پی داشته است.

وی گفت: همچنین جریان سیل در مسیرهای روستایی "راستقان- تکله قوز- قره باطر" موجب وارد شدن خسارت به طول 20کیلومتر جاده شده که 150میلیون ریال به بار آورده است.

گلشنی مقدم اظهار کرد: نیروهای راهداری به صورت شبانه روز در این حوزه استحفاظی مشغول خدمات رسانی هستند و تمام راههای ارتباطی باز و تردد درآن جریان دارد.

انتهای پیام/آ-ع