مهاباد؛
انتقاد امام جمعه مهاباد از رفتار برخی کشورهای اسلامی در قبال تروریسم


بگزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، حاج ماموستا سهرابی در خطبه های نماز جمعه امروز در مسجد جامع ، با اشاره به برگزاری اجلاس کشورهای اسلامی در استانبول ترکیه گفت : رفتارهای دوگانه برخی کشورهای اسلامی ، آتش جنگ افروزی و فرقه گرایی را در خاورمیانه شعله ور می کند.

حاج ماموستا سهرابی با بیان اینکه وحدت و انسجام کشورهای اسلامی تنها راه مقابله با تروریسم در منطقه است افزود : صهیونیست و استکبار جهانی هر روز با حیله و ترفند جدیدی در پی اختلاف افکنی و گسترش تروریسم در بین کشورهای اسلامی هستند.

خطیب نماز جمعه مهاباد در بخش دیگری از خطبه های نماز ، با تبریک 29 فروردین ، روز ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد : امروز توانمندی نظامی در کشور ما عامل باز دارنده و نشان از آمادگی برای مقابله با هر گونه تهدید خارجی است.

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه امروز ، فرمانده تیپ 364 شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد بود.

سرهنگ ابوالفضل بیاری با تاکید بر توانمندی های ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت ، حفظ توان رزمی و دفاعی ، هوشیاری کامل و رصد تحرکات منطقه ای از جمله اولویت های ارتش است.

انتهای پیام/