کرمانشاه؛
تاثیر ویتامین A در پیشگیری از عوارض سرخک

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ دکتر علیرضا جانبخش  با بیان اینکه سرخک یک بیماری ویروسی است، گفت: این بیماری به طور معمول در سنین پنج تا 15 سالگی مشاهده می‌شود.

جانبخش زمان شیوع این بیماری را اواخر زمستان و اوایل فصل بهار عنوان کرد و افزود: قدرت سرایت این بیماری بسیار بالاست و درصورت مواجه با فرد بیمار، ویروس بیماری تا 90 درصد قابلیت سرایت دارد.

وی افزود: این بیماری به سرعت و سهولت از طریق قطرات تنفسی و دست دادن قابل انتقال است.

جانبخش دوره نهفتگی ویروس سرخک را دو هفته عنوان کرد و افزود: بعد از دو هفته بیماری خود را با علائمی از جمله تب و کسالت، بدن درد و بویژه سردرد و درد شکم نشان می‌دهد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این علائم دو تا سه روز ادامه داشته و پس از آن بثورات قرمز رنگ برروی پوست بیمار ظاهر می‌شود و تمرکز آنها بیشتر در نواحی شکم و سینه است.

جانبخش با بیان اینکه سرخک درمان اختصاصی ندارد، گفت: در زمینه این بیماری درمان‌های حمایتی مانند نوشیدن بسیار مایعات، استراحت و رژیم غذایی مناسب توصیه می‌شودو تنها دارویی که در این زمینه تجویز آن تاکید می‌شود ویتامین A است، زیرا این ویتامین می‌تواند تا حد زیادی از عوارض بعدی بیماری جلوگیری کند و افراد می‌توانند از منابع غذایی این ویتامین مانند هویج هم در دوران بیماری استفاده کنند.


انتهای پیام/پ