اراک؛
معدوم‌سازی 256 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان  از اراک، اسحقی گفت: در این راستا در مجموع 790 مورد بازرسی بهداشتی از سطح شهرستان به عمل آمد که در هفت مورد آن بازرسی به صورت مشترک با تعزیرات، استانداری، میراث فرهنگی، صنعت و معدن و تجارت صورت پذیرفت.

رئیس شبکه دامپزشکی اراک افزود: طی این موارد بازرسی بهداشتی در یک مورد واحد متخلف به تعزیرات ارجاع داده شد و در حدود 256 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.

اسحقی با بیان اینکه دامپزشکی اراک با تمام توان و نیرو در راستای تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی با منشا دامی تلاش می‌کند، گفت: دامپزشکی اراک کنترل و نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی را به منظور حفظ بهداشت و سلامت مصرف کنندگان به عنوان یکی از وظایف اصلی به طور جدی پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/ب