امیری:
فشنگ های تیراندازان به مسابقات ریو نمی رسد
فشنگ های تیراندازان به مسابقات ریو نمی رسدحسین امیری در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه های گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، عنوان داشت: تجهیزات و فشنگ های تیم تا مسابقات جهانی آلمان کامل است اما بعد از آن برای اردوهای آمادگی ریو باید فشنگ های جدیدی تهیه شود و در دست تیراندازان قرار گیرد.
 
وی افزود: در حال حاضر 5 ملی پوش دارای سهمیه ریو در اردوی آمادگی به سر می برند و در دو گروه تپانچه خفیف و تفنگ بادی در محل فدراسیون و ورزشگاه آزادی به تمرین می پردازند.
 
امیری ادامه داد : اردوی متصل به اعزام مسابقات بین المللی آلمان از 2 لغایت 16 اردیبهشت برگزار می شود و همان شب ملی پوشان همراه با کادر فنی تهران را به مقصد آلمان ترک می کنند.
 
 وی در خصوص مسابقات پیش رو گفت: رقابت های آلمان آخرین فرصت کسب سهمیه است اما برای ملی پوشان کشورمان که دارای سهمیه هستند فقط حکم دیدار تدارکاتی را دارد و باعث می شود نقاط ضعف و قوت حریفان را بشناسیم و در عین حال آمادگی ملی پوشان نیز محک زده شود.
 
سرمربی تیم ملی تیراندازی در پایان خاطر نشان کرد: هدفمان موفقیت در ریو است و تلاش می کنیم نسبت به ادوار گذشته رکوردهای خوبی را ثبت کنیم و پارالمپیک خاطره انگیزی را برای رشته تیر اندازی رقم بزنیم.

انتهای پیام/