کرمانشاه؛
تنظیم فشارخون باخوردن آجیل
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، دکتر تورج احمدی جویباری گفت: چنانچه آجیل بدون نمک باشد، مصرف آن برای بیماران مبتلا فشار خون بلامانع است.

وی افزود: چربی آجیل مفید است و چنانچه آجیل خام و بدون نمک باشد حتی برای بیماران مبتلا به فشار خون مصرف آن توصیه می‌شود. البته این امر بستگی به میزان وزن آنها نیز دارد و برای بیمارانی که اضافه وزن دارند مصرف آجیل به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در مورد مصرف سایر روغن‌ها و مواد چرب نیز این بیماران باید بسیار مراقب باشند و تا حد ممکن مصرف این مواد را در برنامه غذایی خود محدود کنند.

انتهای پیام/پ