64 درصد از آبلیموهای موجود در بازار تقلبی است
رستگار رئیس آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان نتایج آزمایشاتی که روی آبلیموهای موجود در بازار صورت گرفته را این گونه اعلام کرد: طبق دستور وزارت بهداشت و ریاست سازمان غذا و دارو کلیه آبلیموهایی که در سطح کشور توسط برندهای مختلف تولید شده بود جمع آوری شد. 

وی با بیان اینکه حدود 145 محموله آبلیمو از 51 برند را مورد بررسی قرار دادیم، افزود: نتایج به دست آمده نشان می‌دهد در 64 درصد از این 51 برند آبلیمو، عدم تطابق برچسب با محتویات مشاهده شده که تقلب محسوب می‌شود و این فرآورده‌ها نباید در بازار توزیع شوند، 36 درصد هم با شرایط فنی، بهداشتی و استانداردهای سازمان غذا و دارو همخوانی داشته و مورد تایید هستند.

رستگار خاطر نشان کرد: روی این دسته از آبلیموهای تقلبی به طور مشخص درج شده که محصول طبیعی و یا 100 درصد طبیعی است، اما آزمایشات ما نشان  می‌دهد که 64 درصد از آبلیموهای موجود در بازار طبیعی نیستند و از جنبه‌ی شرایط بهداشتی و فنی ما رد شدند.

انتهای پیام/