ساری،
طرحی برای خود کفایی برنج

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل گفت : وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش کمی و کیفی برنج ، طرح ضریب خوداتکایی را در یک افق ده ساله در حال تدوین دارد.

عرفانی افزود: محدودیت های منابع آبی ناشی از تغیرات اقلیمی را از دلایل اجرای این طرح اعلام کرد وافزود: تولید بذر مناسب در این طرح جایگاه ویژه ای دارد به عنوان شالوده ‎ی تولید، نقش بسزایی در بهبود عملکرد دارد.

معاون موسسه تحقیقات برنج کشور گفت: جهاد کشاورزی وشرکت های معتبر تولید بذر کمتر از 5 درصد بذر مورد نیاز استان را تامین می ‎کنند و بقیه توسط کشاورزان از طریق خودمصرفی تامین می ‎شود.

انتهای پیام /