بایدن هفته آینده به بیت‌المقدس و رام الله سفر می‌کند
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، کاخ سفید  اعلام کرد جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا 8مارس (18 اسفندماه ) به بیت المقدس و رام الله در کرانه باختری اشغالی سفر می کند.

این سفر در حالی صورت می گیرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره طرح جدید کمک نظامی واشنگتن به این رژیم گفتگو می کنند و همچنین دورنمای حل و فصل مناقشه فلسطین - اسرائیل بعد از شکست آخرین ابتکار آمریکا در آوریل 2014 تیره و تار به نظر می رسد.

کاخ ریاست جمهوری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد « معاون رئیس جمهور هشت مارس به بیت المقدس و رام الله سفر می کند .»

این سفر در چارچوب دیدار منطقه ای جو بایدن صورت می گیرد. بایدن همچنین به ابوظبی و دبی و سپس امان سفر خواهد کرد.

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن در بیت المقدس با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و رئوون ریولین رئیس اسرائیل دیدار می کند و در رام الله با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفتگو خواهد کرد.

اسرائیل و سرزمین های فلسطین از اول اکتبر با خشونت هایی رو به رو است که به کشته شدن 180 فلسطینی، 28 اسرائیلی، یک آمریکایی، یک اریتره ای و یک سودانی منجر شده است.

دولت های آمریکا و اسرائیل بعد از ماه ها تنش مرتبط با توافقنامه هسته ای ایران در سال 2015 تلاش می کنند به این اختلافات پایان دهند و روابط خود را تقویت کنند.

انتهای پیام/