پربازدیدترین اخبار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛
از ساعت صفر" برای آزادسازی "داریا" تا نقد جلیلی به اصولگریان
از ساعت صفرسد موصل" در آستانه فروپاشی، مردم سوریه اجازه نخواهند داد که آمریکا و سازمان ملل در مورد آنها تصمیم بگیرد،زنانی که به مجلس دهم راه یافتند  و... از پربازدیدترین اخبار امروز  چهارشنبه (12 اسفندماه) گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان است.


"سد موصل" در آستانه فروپاشی؟! + تصاویر

احتمال فروپاشی "سد موصل" و غرق شدن صدها هزار نفر وجود دارد.



زنانی که به مجلس دهم راه یافتند +بیوگرافی

با اعلام نتایج انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، 14 نفر از بانوان به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.



"ساعت صفر" برای آزادسازی "داریا"+ نقشه و جزئیات

جاده "اثریا-خناصر" اخیرا آزاد شده و در جبهه جنوبی "داریا" در شرف پاکسازی است.



سیاستهای خصمانه ریاض عریان تر از همیشه/ تهران همچنان بر مدار هژمونی دیپلماتیک

عربستان برای جلوگیری از حضور نمایندگان ایران برای شرکت در اجلاس سازمان کنفرانس اسلامی روادید صادر نکرد.



مردم سوریه اجازه نخواهند داد که آمریکا و سازمان ملل در مورد آنها تصمیم بگیرد/ انتقال حکومت در سوریه یعنی برکناری بشار اسد

مشاور عالی مقام معظم رهبری از دخالت سازمان ملل در امور داخلی سوریه انتقاد کرد وگفت:بخشی از مصوبه‌ای که آمریکایی ها در شورای امنیت گذراندند انتقال حکومت در سوریه است.



مقیمی: مشارکت 34 میلیونی در انتخابات/ وصول تعدادی شکایت از برخی حوزه‌های انتخابیه مجلس و خبرگان رهبری

رئیس ستاد انتخابات کشور از وصول تعدادی شکایت در بعضی از حوزه‌‌های انتخابیه مجلس و خبرگان رهبری خبر داد.


جلیلی: نباید مردم را متهم کرد/ اصولگرایان باید مردم را اقناع می‌کردند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در تحلیل رای مردم به ائتلاف اصلاح‌طلب گفت: درباره نتیجه انتخابات تهران نباید مردم را متهم کنیم.




رییس جمهور گفت: انتخابات هفتم اسفند، افق تازه‌ای از «همدلی ملت و دولت»را به نمایش گذاشت.



مراسم تجلیل از اصحاب رسانه در حوزه سیاست خارجی برگزار شد.


انتهای پیام/