ساری؛
ماتادورها در جنگلهای شمال به دنبال گراز

به گزارش  خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، شکارچیان اسپانیایی که هفته گذشته برای شکار گراز به جنگلهای شیرگاه و لفور سوادکوه آمده بودند،روز گذشته به جنگل‌های گیلان رفتند تا شانس خود را برای شکار گراز در منطقه اسالم آزمایش کنند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سوادکوه با تایید این خبر گفت: سازمان حفاظت محیط زیست ، مجوز شکار برای این شکارچیان صادر کرده و یک شرکت گردشگری در تهران نیز این افراد را به جنگل‌های شمال آورده است.

فلاح با بیان اینکه این شکارچیان تنها مجوز شکار تعداد محدودی گراز پیر را دارند،افزود: ماموران حفاظت محیط زیست بر جریان شکار این ماتادورها نظارت کامل داشتند.

وی افزود: این شکارها تنها با هدف ثبت رکورد انجام و گوشت شکار دفن می شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سوادکوه با بیان اینکه به دلیل زادآوری زیاد گرازها، این شکارها خطری برای این گونه جانوری ندارد،یادآور شد: شکارچیان خارجی برای شکار گراز مبلغی به سازمان حفاظت محیط زیست پرداخت می کنند.

انتهای پیام/ف