کرمان؛
رهایی گروگان 19 ساله كمتر از 48 ساعت

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، سرهنگ نادعلي قزلباش افزود : پنجم اسفند امسال گزارشي در خصوص ربايش فردي در يكي از محله هاي شهرستان جيرفت به پليس گزارش شد و بلافاصله تيمي مجرب از پليس امنيت رودبارجنوب بررسي موضوع را به صورت ويژه آغاز كردند.

وی اظهار کرد : با بررسي هاي تخصصي انجام شده از سوي پليس، مشخص شد، فرد ربوده شده كه 19 ساله است ، به يكي از روستاهاي جنوبي شهرستان این شهرستان انتقال داده شده است، از اين رو مأموران پليس امنيت به محل مورد نظر عزيمت كردند.

وی تصریح کرد : در برنامه ريزي عملياتي و اقدامات اطلاعاتي سرانجام فرد ربوده شده‌ از چنگال آدم ربايان آزاد شد.

فرمانده انتظامي رودبارجنوب گفت : هدف اصلي آدم ربايي اختلافات مالي است كه برنامه ريزي براي دستگيري عاملان اصلي آدم ربايي ادامه دارد.

قزلباش افزود: فرد ربوده شده صحيح و سالم به خانواده اش تحويل داده شد.

وی  اقتدار نيروي انتظامي را مايه آرامش مردم و رعب و وحشت مجرمان دانست و خاطرنشان کرد :نيروي انتظامي با اشراف کامل اطلاعاتي،اجازه نخواهد داد افراد فرصت طلب و مخلان امنيت ،به اهداف شوم خود برسند و به طور قاطع با اين افراد برخورد مي کند.

انتهای پیام/ح