اهواز؛
ورود پیکر 582 شهید تفحص شده به کشور
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به شناسایی پیکر شهدای گمنام گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۵۰ نفر از شهدای گمنام شناسایی و به خانواده‌های‌شان تحویل داده شدند.

سردار سید محمد باقرزاده امروز در آئین استقبال از پیکر 68 شهید تازه تفحص شده اظهار داشت: از آغاز سال تاکنون پیکرهای طیبه 582 شهید دفاع مقدس از مناطق مختلف عراق به کشورمان وارد شده است.

وی افزود: این پیکرها از مناطق جنوب، غرب و کردستان عراق تفحص شده و به کشورمان بازگشته‌اند.

ئیس کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به شناسایی پیکر شهدای گمنام گفت: امسال تاکنون بیش از 150 نفر از شهدای گمنام شناسایی و به خانواده‌هایشان تحویل داده شدند.

وی افزود: امروز نیز پیکر 68 شهید از مناطق عملیاتی مختلف مانند فاو، جزیره ام‌الرصاص، کتیبان، مجنون و زبیدات کاوش شد که مردم خرمشهر استقبال باشکوهی از پیکر آنان کردند.

سردار باقرزاده با اشاره به ورود پیکر شهدا از طریق دریایی گفت: برای نخستین‌بار امروز شهدا را از طریق آب‌راه اروند‌رود از بصره وارد بندر خرمشهر کردیم.

رئیس کمیته جستجوی مفقودین ستادکل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش گفت: چندروز گذشته مادر یک شهید برای شناسایی فرزندش به معراج شهدای تهران مراجعه کرد و نمونه آزمایش از آن‌ها گرفته شد، بلافاصله پس از خروج خانواده شهید دوستان اطلاع دادند که شهیدی با پلاک و مشخصات پسر آن مادر شهید پیدا شده است؛ آزمایش دی.ان.ای برای شناسایی آن شهید عزیز ادامه دارد و انشاءالله به‌زودی نام و زمان تشییع آن شهید را اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام/ی