میزان آلودگی هوای استان لرستان با ورود جبهه باد به استان از ۳۱ برابر حد مجاز در شب گذشته به ۲ برابر حد مجاز در امروز کاهش یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، از لرستان؛مهرداد فتحی بیرانوندمدیرکل محیط زیست استان لرستان در رابطه با وضعیت آلودگی هوای لرستان اظهار داشت: در پی ورد ریزگردها به استان لرستان میزان آلودگی هوا در شب گذشته در شهرستان پلدختر به 31 برابر حد مجاز رسید.
وی با بیان اینکه موج آلودگی و ورود ریزگردها از جنوب غرب و استان خوزستان وارد لرستان شده است افزود: آلودگی هوا طی شب گذشته در برخی شهرستانهای استان به وضعیت بسیار خطرناک رسید به طوریکه میزان آلودگی هوا در شهرستان رومشکان 31 برابر حد مجاز و در شهرستان کوهدشت 14 برابر حد مجاز اعلام شد.
مدیرکل محیطزیست استان لرستان عنوان کرد: وضعیت هوای استان در حال حاضر رو به بهبودی است و با وجود ورود جبهه باد به استان، وضعیت هوای به حالت عادی برمیگردد.
وی بیان کرد: در حال حاضر وضعیت هوا در شهرستان پلدختر دو برابر حد مجاز، در کوهدشت چهار برابر حد مجاز و در خرمآباد دو برابر حد مجاز اعلام شده است.
فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه استان لرستان امروز، هفتاد و هشتمین روز آلوده را سپری میکند تصریح کرد: با توجه به اینکه استان لرستان امسال شرایط بارانی مطلوبی داشت، روزهای آلوده امسال نسبت به سال گذشته کاهشیافته است.
انتهای پیام/پ