تبریز؛
بررسی نحوه ی اجرای طرح زوج و فرد در محدوده ی مرکزی تبریز

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ این طرح که از سال 84 مطرح شده است هنوز نیز مخالفان و موافقانی دارد که این بار هم مقرر شد محدوده ی تشخیص داده شده از نظر عملکرد و تأثیر در کاهش آلودگی و ترافیک از طرف مشاور بیشتر بررسی شده و در جلسه ی آینده ی این شورا مطرح شود.

آماده نبودن زیرساخت ها ،نبود پارکینگ در مجاورت محدوده ی اجرای طرح ،کمبود وسایل نقلیه ی عمومی برای جابجایی مردم ،مشخص نبودن دقیق محدوده ی اجرای طرح ،انتقال ترافیک به حاشیه ی شهرها ،ترغیب مردم به خرید خودروهای فرسوده با دو پلاک زوج و فرد از معایبی بود که در این جلسه بر این طرح وارد شد.

سرهنگ میکائیلی رئیس پلیس راهور استان نیز گفت: در تبریز 6 هزار خودروی فرسوده تردد میکند که با تعویض و نوسازی آنها نیازی به اجرای طرح نیست.

بررسی نحوه ی هماهخنگی و وظایف دستگاه های مختلف برای جمع آوری پایانه های متعدد مسافربری در شرق تبریز و احداث پایانه ی شرق تبریز برای خدمات دهی به شرق استان و روستاهای این ناحیه موضوع دیگر این جلسه بود.

همچنین در جلسه ی شورای ترافیک استان بر ضرورت اتصال سریع مراکز معاینه ی فنی خودروها به سامانه ی نظارتی سیمپا تأکید شد.

این سامانه سامانه ای نظارتی است که سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور برای کنترل بیشتر مراکز معاینه ی فنی و مدیریت یکپارچه ی این مراکز طراحی کرده است تا تخلفاتی که در این مراکز صورت میگیرد کاهش یابد و کنترل هماهنگی و تبادل اطلاعات بین مراکز معاینه ی فنی تسهیل شود.

وحید کیا معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز قول داد از ابتدای سال 95 کلیه ی مراکز معاینه ی فنی تبریز به سامانه ی نظارتی سیمپا وصل شود.
 
انتهای پیام/ش