آمادگی سودان برای مشارکت در حمله زمینی به سوریه
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛به نقل از اسپوتنیک، "ابراهیم احمد عمر" رئیس پارلمان سودان، اعلام کرد کشورش آماده پیوستن به عملیات زمینی احتمالی در سوریه به‌اصطلاح برای مبارزه با تروریست‌ها، است.

رئیس پارلمان سودان افزود: سودان پیشتر نیز بر ضرورت مبارزه با تروریست‌ها تأکید و همزمان آنها را به اتخاذ رویکرد میانه‌روی دعوت می‌کرد، ولی روشن است که عناصر مسلح نمی‌خواهند به این درخواست‌ها گوش فرا دهند.

وی گفت: دولت سودان، در صورتی که احساس کند تلاش‌های تبلیغات ایدئولوژیک و گفتگو با عناصر مسلح بی‌فایده است، پس هرگز گزینه‌ای به‌جز مشارکت در جنگ علیه آنها را انتخاب نمی‌کند.

عربستان سعودی، امارات و بحرین تصمیم خود برای اعزام نیروی زمینی به خاک سوریه به‌بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش را اعلام کرده‌اند. موضوع مداخله نظامی این کشورها در خاک سوریه پس از آن مطرح شد که نیروهای سوری با پشتیبانی هوایی روسیه پیروزی‌های چشمگیری در شهر «حلب» یکی از مناطق مهم که در کنترل گروه‌های تروریستی وابسته به ترکیه و عربستان بود، به دست آوردند.




انتهای پیام/