اردبیل؛
تولید بذر اصلاح شده با همکاری اردبیل و آلمان

  به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی افزود: شرکت آلمانی KWS یک شرکت تولید کننده بذر جهانی است که در بیش از 70 کشور دنیا نمایندگی دارد و همکاری با این شرکت فرصت مغتنمی برای تامین بذور اکثر محصولات کشاورزی استان اعم از چغندر قند، سیب زمینی، ذرت، کلزا و بذور غلات می باشد.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی سیاست تولید بذر چغندرقند با حمایت و فعال سازی بخش خصوصی را پیگیری می کند و تلاش بر این است تا از توانمندی این شرکت معتبر آلمانی در تامین بذور اکثر محصولات زراعی استان به خصوص چغندرقند استفاده شود.

وی افزود: تلاش می شود تا با همکاری این شرکت، برای کاشت بذور زمستانه انواع محصولات زراعی اعم از غلات و سیب زمینی و کلزا و چغندرقند در استان اقدام شده و بذور مناسب برای آب و هوای منطقه تهیه شود.

انتهای پیام/