بندرعباس؛
خریداری و ذخیره ۲۶ تن میوه شب عید برای شهروندان مینابی
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ علیرضا پاکدامن افزود: از این میزان میوه حدود ۱۷ تن پرتقال و حدود ۹ تن سیب است.

وی با تاکید بر تشدید نظارت بر شبکه عرضه و حداقل دخالت در قیمت گذاری بعنوان وظیفه ستاد تنظیم بازار افزود: با ذخیره سازی بموقع و با کیفیت این محصولات در تامین میوه شب عید امسال هیچگونه مشکل نخواهیم داشت.

معاون استاندار و فرماندارویژه شهرستان میناب گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تعداد ۹ غرفه برای دسترسی آسان شهروندان به میوه شب عید به توزیع میوه شب عید در شهرها و بخش های شهرستان و روستاها پرجمعیت تدارک دیده شده است.

علیرضا پاکدامن افزود: ارائه راهکارهای تنظیم بازار در خصوص تامین، ذخیره و توزیع میوه شب عید در دستور کار فرمانداری و ستاد تنظیم بازار قرار دارد.

وی با اشاره به کاهش شاخص تورم به ۱۳ درصد گفت: همه دستگاههای متولی برای جلوگیری از افزایش قیمت غیرواقعی تا روزهای پایانی سال اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/