همدان؛
ساماندهی میدان امام (ره ) چشم به راه اعتبارات است

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ معاون میراث فرهنگی همدان با تاکید بر اینکه ساماندهی میدان امام (ره) نیازمند اعتبار ویژه است گفت: دگرگونی ساختار میدان نیازمند حداقل 700 میلیون تومان هزینه است .

بهرام توتونچی با بیان اینکه ساماندهی و مرمت ساختار میدان امام (ره) نیازمند  اختصاص اعتبار ویژه و خاصی است افزود: توجه به نمای میدان در الویت است اما سایر بخشهای آن که شامل آجر کاری های ساده و برجسته بانقوش هندسی ،گچبری های سر در پنجره ها با نقوش انسان و حیوان و پنجره های چوبی نیز مهم است و باید احیا و مرمت شود .

معاون فرهنگی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان تاکید کرد: با مشخص شدن وضعیت مالکیت های اطراف میدان امام باید کالبد و معماری بنا و استحکام بخشی نیز انجام شود .

انتهای پیام/ت